Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcastul lui Chinezu

Sep 26, 2022

Mircea Busuioceanu este Chief Risk Officer la Raiffeisen Bank. Din această perspectivă am povestit cu el #LaCeAjutaUnMBA. În cadrul seriei realizată în parteneriat cu City College Romania, University of York Europe Campus.
 
Mircea este un om al cifrelor. Al exactității. Dar și al calculării de riscuri....


Sep 26, 2022

A început de la cărător de bagaje în aeroport și a ajuns până într-o funcție de top management.
Și la un moment dat a simțit că se plafonează. Așa că a decis să facă un MBA la City College Romania, University of York Europe Campus.
Zice că a fost o decizie excelentă. Și ne mai zice și cum și...


Sep 21, 2022

- Auzi, să nu mai îmi spui doamnă, să îmi spui Gabi.
- Bine, Gabi.
 
Așa s-a încheiat interviul cu Gabriela Nistor, Deputy CEO - Head of Retail at Banca Transilvania, din seria #LaCeAjutaUnMBA. Asta după ce tot interviul am vorbit politicos (da, știu, cumva neobișnuit la mine...) cu...


Sep 16, 2022

O discuție scurtă și la obiect despre #LaCeAjutaUnMBA cu Marian Ignat, Head of Retail Distribution BCR. În care poți să afli ce înseamnă pentru un manager de top din domeniul financiar knowledgeul obținut la MBAul realizat la City College University of York.


Sep 8, 2022

Am vorbit cu Virgil Scripcariu la Ivan Patzaichin Fest 2022. La fix 1 an după ce Ivan a plecat în ceruri... Sculptura este superbă. Și Virgil ne spune mai multe despre ea.